Dzięki Panowie i PANIE za spotkanie
Nakładka zabezpieczająca na próg bagażnika (kombi)
Zwiń
X
-
Nakładka zabezpieczająca na próg bagażnika (kombi)
Często wożę w bagażniku dużą skrzynię, przez co w OI mocno porysowałem sobie próg przy jej pakowaniu. W nowym aucie chcę tego uniknąć. Szukam zabezpieczenia progu (plastikowego) w postaci twardej gumy albo podobnego trwałego materiału, najlepiej przyklejanego. Czy ktoś może mi pomóc i wskazać sprawdzone źródło?
Dla pewności załączam zdjęcie ze wskazaniem, o które dokładnie miejsce mi chodzi:Załączone pliki
-
-
Widziałem go w katalogu, ale nie jest tym, czego szukam. Znalazłem dzisiaj na Allegro coś takiego: http://allegro.pl/listwa-nakladka-oc...512073076.html
Komentarz
-
-
stalker, jesteś magikiem ? chodzi mi o tą skrzynię.. :wink:
co innego pokazujesz na zdjęciu a co innego na allegro.. chcesz osłonić zderzak czy plastik w środku ?O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
stalker, a może najpierw zadzwoń do serwisu i spytaj ile tak plastik nowy kosztuje ? wszelki gumy itd tez przecież się będą rysowały itp. i tez będą wyglądały syfiaście... a odkleić takie ustrojstowo i potem czyścic klej po nim to można się też nieźle narobić..O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
Komentarz